Baddräkter, pilatesbollar och en kameraman

Vi tittade på den utspridda klädhögen på golvet. Och sen tittade vi på varandra. Och sen tillbaka på klädhögen igen. De bara låg där. Väntade på att bli valda. Väntade på att få dansa omkring på golvet. Till tonerna av Take a chance on me.

”Eh..jag tar väl den här då..” sa en av oss lite osäkert. Någon annan började skratta lite nervöst. Och till slut stod vi alla med en baddräkt i handen. Och ett par glansiga tights. Och vi log. Och skrattade om vartannat.

För faktum var att vi inte riktigt var beredda. Inte riktigt beredda på att vi skulle få dansa omkring i baddräkt. Med string. Och glansiga tights under. Att vi skulle virvla runt i ring med en gigantisk pilatesboll i handen. Och att en kameraman skulle filma kalaset.

”Kan du titta in i kameran och sjunga första textraden? Avsluta gärna med att göra en slide ner på golvet.” Jag är helt övertygad om att min syster inte hade räknat med att få höra de där orden när hon vaknade den morgonen. Det är inte ofta man får det. Om man inte är Britney Spears förstås.

Och när älskade syster ska gifta sig. Då gör man vad som helst. (Nästan.) Man kliver i den blommigaste baddräkten. Med öppning fram så att magen syns. String. Och med en så hög skärning så att självaste Susanne Lanefelt skulle bli lycklig. Man sjunger sitt finaste. Samtidigt som man dansar som om man var med i valfri dansscen i Mamma mia.

”Är det okej om vi lägger upp filmen på facebook sen?” Vi ska fundera på saken. Kan Britney Spears ligga ute på Youtube när hon gör nån slide ner på golvet. Samtidigt som hon sjunger nån liten textrad. Så kan ju inte vi vara sämre.

Verkligen inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s