När tröttheten checkar in

Ibland hittar man inte orden. De är som om de skulle vara bortblåsta. Tankarna snurrar åt alla håll. Och samtidigt har de fastnat. Man kan inte riktigt fokusera. Inte riktigt tänka klart. Man får verkligen anstränga sig för att huvud, armar och ben ska fungera.

Och allt pga denna trötthet. Just idag slog den till. Värre än vanligt. Kände redan efter lunch att jag ville lägga mig raklång på golvet och sova i dagarna tre. Fick anstränga mig för att hålla ögonen öppna. Varje blinkning var en ansträngning. Ville dra ett täcke över mig och vila mitt huvud på den skönaste kudden. Alternativt gå i ide som en björn. Sova tills det blir vår och tussilagon slår ut.

Men det hade varit en smula överdrivet. Det är vid såna tillfällen man tar ett djupt andetag och biter sig lite i tungan. Inte för att det finns saker man inte vill säga, utan för att man helt enkelt inte ska somna ståendes i kön på Coop.

För det hade varit något för lokaltidningen att skriva om. ”Kvinna somnade ståendes i kön på Coop i fredags eftermiddag. Hon landade dock ganska mjukt då butikschefen precis tagit beslut om att lägga ett golv med inbyggd madrass. Kvinnan sov så djupt att hon flyttades till hälsokost-avdelningen då hon kan ligga hyfsat ostört där. Kvinnan beräknas vakna till våren när tussilagon slagit ut.”

Det står alldeles för lite intressanta saker i tidningarna nuförtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s